CROCUS 22.03.2024

1. Video terroristide liikumisest läbi fuajee.


Riietus:
NR.1 - Pikkade varrukatega rohekas jakk/särk/pusa vms ; Keskmiselt heledad beežikad/rohekad püksid 
NR.2 - Lühikeste varrukatega sinepikollane särk ;  Mustad püksid
NR.3 - Pikkade varrukatega rohekas jakk/särk/pusa vms ; Helehallid püksid
NR.4 - Pikkade varrukatega rohekas jakk/särk/pusa vms ; Tumesinised püksid
* Kõikidel on seljakotid seljas ja sirmmütsid peas
* Nr.3 on ilma tulirelvata, teistel on tulirelvad.



2. Video mille avalikustas väidetavalt ISIS

Riietus:
NR.1 - Pikkade varrukatega roheline särk või pusa ; Keskmiselt heledad pigem rohekad püksid 
NR.2 - Lühikeste varrukatega sinepikollane särk ;  Mustad püksid
NR.3 - Pikkade varrukatega roheline särk või pusa ; Helehallid püksid
NR.4 - Pikkade varrukatega roheline särk või pusa ; Tumesinised (teksa)püksid
 
Nr.1 ei ole enam tulirelva ja seljakoti on võtnud seljast ning hoiab seda käes
Nr.2 on endiselt nii tulirelv kui seljakott seljas
Nr.3 ei ole enam mütsi peas ega seljakotti seljas ja endiselt pole tal tulirelva
Nr.4 ei ole enam tulirelva vaid on käes nuga, millega ta lõikas vahetult enne läbi ühe külastaja kõri

Viimases kaadris võiks olla nr.3 kui tal poleks peas mütsi. Mehel on pikkade varrukatega roheline särk või pusa. Lisaks tundub viimases kaadris oleval mehel lõua all särgi küljes kas mikker vms "midagi musta", mida esimeses kaadris nr.3 mehel ei ole. Aga eriti oluline on, et viimases kaadris oleval mehel on seljas seljakott mida esimeses kaadris oleval mehel hetk enne pole. Seega tundub, et viimases kaadris on hoopis mees Nr.5 NB. mehel pole ka tulirelva!


3. Videod kontserdisaalist

Siin tulistab üksnes Nr.2 Teistel ei tundu olevat enam üldse tulirelvi käes. Liikuvas pildis, hetk hiljem, Nr.4 hoiab midagi käes endast eemal ja liigub istmeterea lõpu poole paremale (tema enda suhtes vasakule). Nr.3 -el võib olla siiski ka tulirelv käes, kuid kindlalt väita ei saa. Nr.1 sahmerdab midagi põrandale kummardunult (kas otsib midagi seljakotist või paneb midagi põrandale). Ilmselt tegelevad Nr.1 ja 4 süütamise organiseerimisega.



4. FSB jne kinnipidamise videod.

Nr.2 endiselt samas riietuses nagu "Crocus"-es. Sinepikollane lühikeste varrukatega särk, mustad püksid. Võeti kinni järgmisel päeval juba valges. See on sama mees, kellel ühes videos kinnipidamisel kõrva küljest tükk ära lõigati.

Nr.4 endiselt samas riietuses nagu "Crocus"-es. Roheline pikkade varrukatega särk/pusa ja tumesinised teksapüksid. Võeti kinni samal öösel pimedas kui "teine terroriaktis osalenud kahtlusalune".

Kes on kolmandal pildil, kes võeti kinni järgmisel päeval päevavalges? Mustad püksid, hall lühikeste varrukatega särk. Kui Nr.2 ja Nr.4 on samades riietes kui "Crocus"-es, siis tõenäoliselt peaks olema ka kodanik kolmandal pildil samades riietes kui "Crocus"-es, aga sellise riietusega meest "Crocus"-es tehtud videotes ei ole. Seega Nr.6 ? Sama mees on netis ringelnud pildil, kus teda elektriga piinatakse.

Edasi, järgmise kinnipeetuga, läheb asi veelgi segasemaks.

Mehel on seljas lühikeste varrukatega roheline särk mille vasakul rinnal on hallid laigud. Sellise särgiga meest ei ole üheski "Crocus"-es tehtud videos.

Teatud raskustega õnnestus hankida kinnipidamise ajal tehtud foto, kus on näha natuke ka mehe pükse.

Natuke foto erinevate toonide heleduse ja värvigamma esiletoomisega mängides (parim mida on võimalik pilditöötlusega saavutada ilma RAW RGB jm andmeid muutmata) tunduvad olema heledamad püksid ja võimalik, et laigulised. Ta ei saa olla ei Nr.1 (pikkade varrukatega roheline särk) ega Nr.5 (samuti pikkade varrukatega roheline särk). Seega Nr.7 ?

See on esimene mees, kes öösel kinni võeti vahetult põgenemisel kasutatud Reanult juures ja kelle vasak silm sai kinnipidamisel tugevalt viga. Mees lebab asfaltteel, üleval paremas nurgas paistab natuke ka autorehvi, mis ei ole Renault masina oma.


5. Ülekuulamise jm hilisemad videod haiglas ja kohtusaalis.

Nr.4 on kinni võetud ilma jalanõudeta (esimene pilt) ja on kohtusaali minekuks saanud jalga Adidas tossud ning selga Adidas dressipluusi. Viimasel pildil on pükste järgi tuvastades tegemist ilmselt Nr.1 mehega, kes on samuti saanud selga Adidas dressipluusi. Pole õnnestunud leida ühtegi videot ega fotot kus oleks näha, millise särgi või pusaga ta peale kinnivõtmist oli.

Nr.6(?) on samuti kohtusaali minekuks selga saanud Adidas dressipluusi. Nr.7(?) on haiglas tehtud silmaoperatsioon ja toodi kohtusaali hiljem ratastooliga.



Paneme numbritele ja meestele nimed ka juurde.

1. Саидакрами Муродали Рачабализода
2. Раджаб Ализаде
3. ?
4. Далерджон Баротович Мирзоев
5. ?
6. Шамсиддин Фаридуни
7. Мухаммадсобир Зокирчонович Файзов

Kes on Nr.3 ja Nr.5 ?

Eriti huvitavaks teeb selle küsimuse asjaolu, et:

* need on kaks meest kellel pole videotes tulirelva

* Nr.3-le annab vahepeal oma tulirelva Nr.4 sest tundub, et sellel on tõrge ja Nr.3 üritab lahendada selle relva tõrke probleemi (on n.ö. "spetsialist"?).

* Nr.3 on see, kes jookseb ja näitab Nr.2-le kuhu ta peab minema ja keda või mida tulistama

* Nr.5 on see, kes kogu seda jama seal filmib ja kelle kaamerapilti jagas väidetavalt ISIS


6. Muud videod

Siin üks kontserdikülastaja räägib, kuidas nad ühe teise mehega ühe tulirelvaga relvastatud terroristi relva ümberlaadimise ajal kahjutuks tegid (kes või mis Nr. see huvitav veel oli?)



Siin on veel kellegi kinnipidamine aga juba "Crocus"-e juures, kellel on seljas poolmantel või mingi jakk. Selle kohta teatati, et see on esimene kahtlusaluse kinnipidamine. Hiljem, kui kinni peeti Renault -iga põgenenud mehed, sai uueks "esimeseks kinnipeetavaks" Nr. 7. Üldse teatas VF meedia kohe terrorirünnaku järgselt, et kinni on peetud 11 inimest. Kes need teised olid, sellest pole kusagil piiksugi.


Sissepääsu juures oli koertega (suukorvidega) miilitsavalve (tundub relvastamata).

"Crocus Sity Hall" skeemid ja terroristide liikumine hoones (vene meediast)




* * *

Järgnevas artiklis mainitakse, et Renaultiga põgenejaid võis olla koguni kuus... kuidas nad sinna ära mahtusid on omaette küsimus.

 

Brjanski lähedal peeti kinni Crocuse linnahalli terrorirünnakus kahtlustatavad, kes liikusid Ukraina piiri poole.

23.03.2024


Turvalisuse tagamiseks Brjanski oblastis kehtestati maantee M-3 "Ukraina" lõigul ajutised liikluspiirangud. Liikumiseks võite kasutada teisi väljakuulutatud marsruute.

Sellest teatas Brjanski oblasti riikliku liiklusinspektsiooni pressiteenistus.

Enne seda pidasid korrakaitsjad kinni Crocuse linnahalli terrorirünnakus kahtlustatavad, kes sõitsid sõiduautoga Renault Ukraina piiri poole. Kokku oli autos neli inimest, teistel andmetel kuus inimest, kuid kinni peeti vaid kaks ning ülejäänutel õnnestus metsa põgeneda. Kõik autos viibinud isikud olid Tadžikistani kodanikud.

Tuleb rõhutada, et neil inimestel on kahtlustatava staatus, sest täpset teavet nende seotuse kohta Moskva oblasti terrorirünnakuga pole veel avaldatud.

Kui tegemist on tõeliselt terroristidega, kes suutsid nii mastaapse akti ette valmistada ja läbi viia, siis nende käitumine pärast terrorirünnakut tekitab küsimusi. On väga kummaline, et nad kõik koos ühes autos sõitsid, selle asemel, et lahku minna ja endale tähelepanu mitte tõmmata.

Riigiduuma asetäitja Aleksander Hinštein teatas vahistamise üksikasjadest oma telegrammi kanalis. Ta ütles, et täna õhtul Brjanski oblastis Karatševski rajooni Khatsuni küla lähedal eiras sõiduauto Renault juht korrakaitsjate nõudmist peatuda. Tagaajamise käigus avati auto pihta tuli ja see läks ümber. Kaks selles viibinud inimest peeti kinni ning ülejäänud põgenesid metsa. Sisemuse kontrollimisel leiti automaat AKM, püstol PM ja Tadžikistani kodanike passid. Varem nimetas Tadžikistani välisministeerium teateid selle riigi kodanike seotusest Krasnogorski terrorirünnakuga võltsinguteks.

Kõik õiguskaitseorganid otsivad põgenenud kahtlusaluseid.

Esialgsetel andmetel on üks kinnipeetutest 19-aastane Dušanbe külaline Muhammadsobir Faizov. Kinnipidamisel üritas ta vastu hakata ja sai silmavigastuse. Teatavasti viidi ta ühte Brjanski oblasti haiglasse.

https://topwar.ru/238909-zaderzhany-podozrevaemye-v-terakte-v-krokus-siti-holle-kotorye-dvigalis-v-storonu-granicy-ukrainy.html



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist